der findes bare intet bedre end hjemmelavet is, så jeg tænkte at jeg ville dele min opskrift med jer :D
Du skal bruge:
2 pasteuriserede æggeblommer (det svare til 1 bæger)
½ dl sukker (40g)
vaniliesukker
2½ dl piskefløde
1 plade chokolade (200 g)
Og hvis du vil lave chokolade is tilføjer du bare ½ dl kakaopulver
Sådan gør du:
Pisk æggeblommer, sukker og vaniliepulver med en håndmikser, til det er hvidt og skummende (hvis du laver chokolade is drysser du kakao gennem en se, ned i den hvide skummende masse, og pisker til det bliver ensartet)
Hæl piskefløden i en skål og pisk den med et piskerid eller en håndmikser, til den bliver til letpisket skum, der ikke er for tykt
Vend flødeskummet i æggemassen med en dejskraber. Derefter hælder du cremen i en form (du kan bruge alle slags forme, de skal bare have et låg. Jeg bruger fx gamle isforme)
Lad isen stå i fryseren i ca. tre timer.
Derefter... SPIS!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar